Despre noi

Dragi parinti si copii,

Fiti bineveniti la Gradinita Piticilor – centru de ingrijire si educatie pentru copii cu varste intre 2 si 7 ani

Ne simtim onorati de vizita si vom incerca sa va oferim informatii clare si concise despre activitatea noastra, astfel incat sa puteti face un prim pas in luarea deciziei de alegere a cadrului educativ optim pentru copiii dumneavoastra.

Fiind parinti si in acelasi timp cadre didactice, stim ca decizia este dificila, iar alegerea unei gradinite este inainte de toate o investitie de incredere. Va asiguram de toate eforturile noastre pentru a fi demni de aceasta incredere.

Va multumim pentru timpul si atentia acordata, iar pentru a ne cunoaste mai bine, va asteptam sa ne vizitati.

Nevoile copiilor si ale parintilor lor sunt pricipalele noastre preocupari.

Gradinita Piticilor sustine ideea ca fiecare copil care se afla in grija noastra este unic si special. Oferaim o gama larga de servicii de educatie, supraveghere si divertisment de inalta calitate, prin intermediul unui personal calificat, atent selectionat – in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii.
Prin grija si indrumare, copiii sunt incurajati sa se dezvolte corespunzator..
Activitatile educative se desfasoara dupa programa Ministerului Educatiei.
Serviciile de calitate in domeniul educarii si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, de asemenea cadre tinere ce ofera atentia si ajutorul necesar copilului dumneavoastra, dupa un orar bine stabilit.

Sprijinind independenta, dobandirea capacitatii de decizie si asumarea responsabilitatilor, Gradinita Piticilor isi propune sa faciliteze constructia unei imagini de sine puternice, pozitive care sa determine increderea in fortele proprii si respectul de sine la copii.

Oferim meniu cald si gustari zilnice pregatite in bucataria proprie, garantand necesarul zilnic de calorii pentru copii.